Kom je voor een lekkere ontspannende massage? Super! Dit is wat je moet weten.

De meest ontspannende massage is die van de achterkant van je lichaam. Met name de rug massage wordt als enorm ontspannend ervaren, maar ook een massage van de benen voelt enorm fijn.

Zodra we in de massagekamer zijn hebben we eerst een kort gesprekje. Ik wil graag weten of je griepachtige klachten hebt maar zal ook vragen naar andere dingen die het onmogelijk maken om een massage uit te voeren. Heb je bijvoorbeeld last van een steenpuist, of heb je koorts, dan zijn dit redenen om niet te masseren.

Daarnaast wil ik natuurlijk weten of je ergens specifiek last van hebt en zo ja, of dat bijvoorbeeld het gevolg is van sport of van je beroep. Dit alles om je een zo goed mogelijke massage te kunnen geven. We bespreken samen wat je graag gemasseerd wilt hebben.

Na het gesprek loop ik even de kamer uit zodat je de tijd hebt om kleding uit te doen en op de massage tafel te gaan liggen. Hierbij blijft de slip altijd aan. Dames kunnen de BH eventueel ook aanhouden – voor een rug massage maak ik dan het bandje los zodat dit niet in de weg zit.

De temperatuur in de massagekamer is rond de 25 graden, dus erg aangenaam. Hierdoor koel je tijdens het masseren niet af. In ieder geval dek ik delen die niet worden gemasseerd af met een handdoek. Tijdens de massage kan ik ontspannende muziek opzetten als je dat prettig vindt. En wil je tijdens de massage praten dan is dat goed, maar lekker in stilte genieten is ook fijn! Tussendoor zal ik vragen hoe je je voelt.

Na afloop van de massage geef ik je even de tijd om bij te komen. Ken je de term ‘slaap dronken’? Er bestaat ook ‘massage dronken’. Dat betekent dat je wat duizelig kan zijn na de massage en dus voorzichtig moet zijn met opstaan. Normaal gesproken zou ik je een glaasje water aanbieden, maar i.v.m. Corona wil ik je vragen om zelf even een flesje mee te nemen.

Om je de mogelijkheid te geven je rustig aan te kleden stap ik weer even de kamer uit. Als je bent aangekleed geef je een seintje en kom ik weer binnen. We kunnen dan nog even bespreken hoe je het hebt ervaren en eventueel een volgende afspraak maken.

Heb je nog vragen? Schroom niet om even contact met me op te nemen. Dat kan via het contact formulier op de homepage maar je mag me ook bellen of een Appje sturen (06 36 54 63 97).

Ik zie je graag voor een ontspannende massage!