Heb jij een heerlijk ontspannende massage gehad? En daar ben je heel erg over te spreken? Laat dan een mooie beoordeling achter! Dat helpt andere klanten om de juiste keuze te maken en ook een ontspannende massage te boeken! Bovendien: Als jij een beoordeling schrijft krijg je 5 Euro korting* op je volgende massage van een uur!

(De beoordeling is niet altijd direct zichtbaar op de website)

*Deze korting is éénmalig en niet te combineren met andere acties.

Dit is wat anderen ervan vinden

Een heerlijke ontspannen massage

Rated 5 out of 5
22/11/2020

De massage was super voelde me heerlijk ontspannen. Heb daarna heerlijk geslapen. En prima dat je specifieke dingen aan kon geven

Mieneke

Helemaal top

Rated 5 out of 5
16/11/2020

Eerlijk gezegd nog nooit zo n fijne massage gehad. Voelde me ook helemaal op mn gemak. Je merkt duidelijk dat Peter plezier heeft om goed te masseren….vooraf kun je je pijntjes aangeven. Volgende afspraak staat al vast. Dank Peter…..voel me meer ontspannen en geniet nog na.

Suze

Cadeau

Rated 5 out of 5
06/11/2020

Cadeau van mijn man gehad. Vanavond een heerlijke relax massage bij Peter 😁 een heerlijke ervaring met rustgevende muziek en ontspannen sfeer. Zowel mijn hoofd als mijn lijf helemaal rustig , dank beide πŸ’‹

Tot de volgende massage πŸ˜‰

Gerda

Heerlijk

Rated 5 out of 5
03/11/2020

Fijne ontspanningsmassage gehad, het was 1 uur genieten! Peter nam de tijd om uit te leggen hoe de massage in zijn werk ging. Hij houdt rekening met je wensen en zorgt dat jij tot diepe rust en ontspanning komt. Mooie ruimte, rustige muziek op de achtergrond.

Myla

Geweldige ontspannen ervaring

Rated 5 out of 5
28/10/2020

Mijn eerste ontspannende massage bij de zeer vriendelijke masseur Peter. Peter stelt je erg op je gemak en vraagt waar je voorkeur naar uit gaat. In mijn geval ontspannende muziek met een rug massage. Mijn rugpijn, die ik al een half jaar heb, was na de massage en de dag erna aanmerkelijk minder. Ik ga zeker terug en mogelijk zelfs op regelmatige basis. Echt een aanrader.

Huib