Massage bestaat waarschijnlijk al even lang als de mens zelf. Al was het maar in de vorm van het wrijven over zere lichaamsdelen om bijvoorbeeld pijn te verzachten. Masseren is daarmee waarschijnlijk de oudste vorm van medische behandeling!

Tegenwoordig weten we veel meer van de anatomie van het menselijk lichaam en kunnen daardoor veel gerichter masseren. En daarmee veel gerichter ‘probleem gebieden’ aanpakken. Maar massage kan óók toegepast worden voor algehele ontspanning. Het voordeel daarvan is dat fysieke problemen voorkomen kunnen worden.

Een goede ontspanningsmassage van 60 minuten staat voor je lichaam gelijk aan een aantal uren slaap. Een slaap van waaruit je heerlijk ontspannen wakker wordt!

Wacht dus niet langer en boek een massage. Je zult merken dat het goed doet!

Categories: Uncategorized